Дослідження методів розробки прогресивних та гібридних веб додатків порівняно з нативними додатками - Авербах, Д. М. (My University, 2024)
Метою роботи є дослідження методів побудови прогресивних, гібридних та нативних додатки з точки зору продуктивності, енергоспоживання, часу відгуку, використання пам'яті та зручності користування. Дослідження має на меті визначити найкращі підходи для розробки мобільних та веб-додатків в залежності від конкретних умов та вимог проекту, а також надання рекомендацій щодо вибору відповідної технології.
Keywords: нативні додатки; прогресивні додатки; android