Формування напрямів розвитку циркулярної Індустрії 4.0 в умовах обмеженості діяльності для економічного відновлення країни - Внукова, Н. М. (My University, 2023)
У роботі актуалізовано питання відновлення економіки України у особливий правовий період під час обмеженості діяльності, що вимагає додаткових досліджень тих процесів, які здійснюються, і діють на наступне економічне відновлення України. Формування напрямів розвитку циркулярної Індустрії 4.0 в умовах обмеженості діяльності для повоєнного економічного відновлення країни є невизначеними внаслідок низької зацікавленості цим процесом. Трансформація у господарській діяльності, яка відбувається у особливий період воєнного стану з обмеженням діяльності негативно впливає на можливості використання змін у технологіях Індустрії 4.0, з іншого боку відбувається великий поштовх для розвитку не тільки інформаційних технологій, але й зеленої економіки
Keywords: Google Trends; Індустрія 4.0; відновлення економіки