Удосконалення нормативно-правового забезпечення відносин із загальнообов’язкового державного медичного страхування - Аркатов, Я. А. (Право, 2015)
Статтю присвячено вдосконаленню регулювання відносин у сфері охорони здоров’я, дослідженню перспектив правового регулювання відносин із загальнообов’язкового державного медичного страхування в Україні. // The article is devoted to the improvement of regulation of relations in the field of health care, the study of prospects for legal regulation of relations on compulsory state health insurance in Ukraine.
Keywords: загальнообов’язкове державне медичне страхування; правовідносини; реформи; медичні послуги; compulsory state medical insurance; legal relations; reforms; medical services