Магнітотерапевтична установка загального впливу на організм людини - Хорошайло, Ю. Є.; Лимаренко, В. В.; Кучук, Н. Г.; Ярмак, І. М. (My University, 2021)
Корисна модель належить до галузі медичної техніки і може знайти застосування у магнітній терапії для лікувального впливу низькочастотним електромагнітним полем, що біжить та обертається, на весь організм пацієнта.
Keywords: медична техніка; магнітна терапія; генератор імпульсів