Розробка фірмового стилю мережі спортивних магазинів - Гавріл-Оглу, В. А. (My University, 2024)
Мета роботи – розробка комплекту акцидентної продукції для мережі спортивних магазинів «Світ спорту». Об'єкт дослідження – етапи розробки й особливості виготовлення акцидентної продукції. У кваліфікаційній роботі розроблено оригінал-макети акцидентної продукції з використанням елементів графічного дизайну, обрано поліграфічне обладнання і матеріали. Також описана технологічна схема виготовлення продукції й визначений необхідний програмно-технічний комплекс для її виготовлення. В економічній частині було розраховано собівартість одиниці продукції.
Keywords: акцидентна продукція; фірмовий стиль; логотип; оригінал-макет; візитка; фірмовий бланк; офсетний друк