Розробка системи інформаційного захисту корпоративної мережі - Ніколаєнко, Д. В. (My University, 2024)
Розглянуто потенційні ризики та наслідки загроз, проведено аналіз різних типів засобів інформаційного захисту в сучасних корпоративних мережах, розроблено системи захисту корпоративної мережі. У зв’язку з ростом кількості інформації, розробка системи захисту корпоративної мережі стає невід’ємною складовою для забезпечення цілісності інформації.
Keywords: корпоративна мережа; топологія; трафік; ip-адреса; розподілена атака; шифрування