Модель формування команди проєкту на основі соціометричного методу - Гаджієва Саміра Анар кизи (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – діяльність підприємства в області проєктного менеджменту. Мета дослідження – розробка математичної моделі формування команди проєкту на основі соціометричного методу. Розглянуто теоретичні положення формування команди проєкту. Наведено ключові характеристики та принципи організації командної форми робіт. Здійснено аналіз підходів і методів моделювання процедури формування команди проєкту. Здійснено аналіз діяльності та фінансового стану ТОВ «Бізнестрек». Узагальнено вимоги щодо формування команди для реалізації проєкту на досліджуваному підприємстві. Розроблено математичну модель формування команди проєкту на основі соціометричного методу. Наведено структурно-логічну характеристику результатів дослідження.
Keywords: формування команди; соціометричний метод; проєктний менеджмент