Створення інтелектуального чат-бота для обробки дзвінків в системах на базі IP-телефонії - Кураков, Я. С.; Колтун, Ю. М. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є дослідження методів інтеграції інтелектуального чат-бота із системою IP-телефонії для автоматичної обробки запитів та первинної фільтрації запитів, що сприятиме оптимізації роботи операторів та підвищенню якості обслуговування.
Keywords: чат-бот; IP-телефонія; автоматична обробка запитів; первинна фільтрація запитів; оптимізація роботи операторів; підвищення якості обслуговування