Програмно-апаратний комутатор інтерфейсів вбудованих систем - Шевцов, І. О. (My University, 2019)
Для досягнення поставленої мети проаналізовані аналогічні рішення, на їх основі сформовану концепцію розроблюваного пристрою. Вибрано апаратну платформу та середовище розробки, обґрунтовано використання апаратних і програмних засобів, розроблено програмне забезпечення комутатора інтерфейсів периферійних пристроїв.
Keywords: IoT; зв'язок з периферійними пристроями; комутарор; пристрій сполучення