Розробка дизайну сайту «Путівник по незвичним місцям Франції» - Міщерікова, А. О. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка дизайну сайту-візитки для туристичного агентства «Uncovered France». Об’єкт дослідження – особливості проектування адаптивних сайтів за допомогою прототипів. У роботи було зроблено аналітичний огляд особливостей різних видів сайтів і тенденцій web-дизайну , проведено дослідження цільової аудиторії та обрано інструментальні засоби розробки дизайну сайту-візитки для туристичного агентства. Розроблена інформаційна структура сайту, проведена розробка графічного дизайну та наповнення сайту контентом, а також розроблено прототип, який пройшов тестування. На заключному етапі були проведені економічні розрахунки проєкту. Результатом роботи став інтерактивний прототип сайту-візитки з мінімалістичним дизайном, який відповідає побажанню агенції та цільовій аудиторії, яка буде використовувати цей сайт .
Keywords: туристична послуга; розробка дизайну сайту-візитки