Спосіб управління пропускною здатністю низхідного каналу зв'язку технології LTE, що використовує перший вид розподілу ресурсів - Лемешко, О. В.; Аль-Дулаймі, А. М. Х.; Євдокименко, М. О. (ХНУРЕ, 2016)
Спосіб управління пропускною здатністю низхідного каналу зв'язку технології LTE використовує перший вид розподілу ресурсів, при якому виконують перший вид розподілу ресурсів шляхом перерозподілу доступної пропускної здатності низхідного каналу зв'язку технології LTE для передачі інформації в напрямку клієнтських станцій з врахуванням їх територіальної віддаленості. Здійснюють управління пропускною здатністю з використанням Recourse Allocation Type 1 шляхом розподілу частотно-часового ресурсу в низхідному каналі зв'язку, як такий виступають ресурсні блоки, які розбиті на підмножини, що не перекриваються.
Keywords: низхідний каналу зв'язку; пропускна здатність канклу; перший вид розподілу ресурсів