Моделі та методи верифікації автоматних систем логічного управління - Фоменко, В. В. (My University, 2019)
Метою роботи є розробка моделей та процедур верифікації в циклі автоматизованого проектування автоматних систем логічного управління на технологічній платформі ПЛІС з використанням мов опису апаратури...Проведений аналіз існуючих методик проведення верифікації моделей автоматних пристроїв логічного керування на різних стадіях автоматизованого проектування. Розроблені процедури перевірки графових моделей керуючих автоматів на коректність на алгоритмічному етапі автоматизованого проектування, а також процедури апаратної верифікації проектів керуючих автоматів на технологічній платформі ПЛІС. Розроблені методики верифікації реалізовані в рамках САПР на основі мов опису апаратури для пристрою логічного керування.
Keywords: кінцевий автомат; стан; граф переходів; сапр; мова опису апаратури