Порівняння цифрового та флексографічного друку для виготовлення етикеток - Слуцкін, М. В.; Чеботарьова, І. Б. (ХНУРЕ, 2022)
Зроблено порівняння цифрового та флексографічного способів друку для етикеткової продукції. Виявлено їх особливості використання на різних матеріалах, визначено економічну ефективність кожного із способів.
Keywords: етикетка; друк