Малі підприємства як організаційні форми інноваційної діяльностіІ - Борисов, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
Робота присвячена дослідженню питань малих підприємств як організаційної форми інноваційної діяльності. Автором проаналізовано національну законодавчу базу та доктрину (як вітчизняну, так і зарубіжну) через призму регламентації зазначеної тематики та зроблено грунтовні висновки
Keywords: малі підприємства; компанії «spin-off»