Розробка графічного стилю мобільної гри гіперказуального жанру «Fruit and Juice» - Зуєвський, Д. Р. (My University, 2022)
Метою роботи є розробка мобільної гри гіперказуального жанру «Fruit and Juice», створення оригінального наповненя та візуального стилю. Описується процес розробки графічного наповнення, та його експорт та налаштування в середовизе розробки. Під час виконнання було проаналізовано особливості жанру, розроблено основні вимоги до графічного наповненн, описано структуру виробничного процесу та структуру проекту. Розроблені та налаштовані графічні ресурси, а також створено супутні матеріали для публікації. Крім цього, було проведено економічне обґрунтування доцільності проведення даної кваліфікаційної роботи.
Keywords: мобільна гра; «Fruit and Juice»