Програмна система для автоматизації онлайн-рекрутингу. Front-end - Харченко, П. Д. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – клієнтська частина програмної системи автоматизації рекрутингу. Мета розробки полягає у створенні веб-додатку, який надає користувачам можливість ефективного пошуку вакансій та забезпечує роботодавцям можливість публікації вакансій та здійснення управління ними. Веб-додаток повинен забезпечувати зручний інтерфейс для взаємодії користувачів із системою, а також надавати широкий спектр функціональності для зручності використання та підвищення задоволеності користувачів. Метод рішення – середовище розробки Microsoft Visual Studio Code, фреймворк Angular, мова програмування TypeScript, REST API, хмарне рішення Azure DevOps. У результаті розробки було створено веб-додаток, який взаємодіє з серверною частиною за допомогою REST API і вирішує проблему автоматизації рекрутингу.
Keywords: календар; рекрутинг; статистика; пошук вакансій