Застосування алгоритма дейкстри при проектуванні «Розумних зупинок» - Токарєв, В. В.; Славтіч, Д. О. (My University, 2020)
Для вирішення проблеми забезпечення простої форми довідкової інформації про міські маршрути, аналітичної обробки даних про часовий інтервал руху громадського транспорту, необхідна «розумна зупинка». Вона дозволяє користувачеві вибирати дві випадкові зупинки і отримувати список, наприклад, автобусних маршрутів, які зможуть доставити його з однієї зупинки до іншої «з» або «без» пересадок з одного автобуса на інший. Ці маршрути відсортовані в порядку зростання на основі часу.
Keywords: алгоритм Дейкстри