Економічне обґрунтування ефективного використання виробничої потужності підприємства - Полозова, Т. В.; Тарабарова, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі розглядаються методи ефективного використання виробничої потужності на конкретному підприємстві. В работе рассматриваются методы эффективного использования производственной мощности на конкретном предприятии. The meth odsofthe effective useof production capacity are in-proces sexamined on a concrete enterprise.
Keywords: виробнича потужність; випуск продукції; продуктивність праці