Зменшенняя дозі лікарських речовин за рахунок визначення концентрації нанорозмірних форм лікарських речовин для лікування епілепсії - Рахімова, М. В.; Бондаренко, І. С.; Аврунін, О. Г.; Сич, І. А.; Перехода, Л. О. (Харків, НФаУ, 2018)
Вивчення фармакодинаміки нанорозмірної форми феназепаму. Для визначення концентрації магнітних наночастинок в біологічних рідинах можливо використання збудження коливань в біологічному середовищі за допомогою генератора фокусованого ультразвуку. Розроблена модель акустомагнітного томографа та вдосконалюється методика проведення випробувань з виявлення та оцінки кі- лькості наночастинок протиепілептичних препаратів в біологічному середовищі
Keywords: форми нанорозмірні; речовини лікарські; доза; епілепсія