Метод аналізу термографічних зображень грудних залоз чоловіків - Лебедєв, В. В. (My University, 2020)
Безперечною перевагою сучасної тепловізорної діагностики є її здатність визначати захворювання задовго до його клінічного прояву і навіть при безсимптомному перебігу хвороби. Крім того, можливо обстежити цілий організм відразу і в рамках одного звернення отримати правдиву інформацію про стан здоров'я пацієнта.
Keywords: гінекомастія; грудна залоза; діагностика; медична термографія; обробка біомедичних даних; патологія грудної залози; термографічні зображення; phyton