Вплив держави на визначення інтелектуальної спеціалізації регіонів європейських країн - Матюшенко, І. Ю. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У науковій роботі досліджується вплив державного втручання на інтелектуальну спеціалізацію регіонів європейських країн на прикладі регіонів Італії та Польщі. На основі аналізу узгодженості фактичних стратегічних рішень та політичних втручань із концептуальною основою інтелектуальної спеціалізації зроблено відповідні висновки
Keywords: пріоритети інтелектуальної спеціалізації; інтелектуальна спеціалізація