Правове регулювання податкового контролю в Україні: сучасний стан та вектори розвитку - Колісник, А. С. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У представленій публікації зосереджено увагу на аналізі правового регулювання податкового контролю в Україні. Підкреслено необхідність узгодження положень Податкового кодексу України та Закону України «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні» в контексті визначення способів такого контролю. // The presented publication focuses on the analysis of the legal regulation of tax control in Ukraine. The need to harmonize the provisions of the Tax Code of Ukraine and the Law of Ukraine “On the basic principles of public financial control in Ukraine” in the context of determining the methods of such control.
Keywords: податковий контроль; способи здійснення податкового контролю; форми податкового контролю; tax control; methods of tax control; forms of tax control