Розробка проєкту мультимедійного комплексу «Системи управління кольором» - Цигічко, М. М. (My University, 2023)
Мета роботи – створення мультимедійного навчального комплексу «Системи управління кольором». Об’ єкт дослідження – етапи та технології розробки мультимедійних навчальних видань. В роботі розроблено мультимедійний навчальний комплекс «Системи управління кольором» для студентів спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія», який призначений для самостійної роботи студентів і складається не тільки з інтерактивного лекційного матеріалу, але й містить навчальні відеоматеріали; має посилання на весь необхідний додатковий матеріал для виконання практичних та лабораторних робіт; систему тестування. В роботі зроблено обґрунтування актуальності розробки комплексу, проєктування, розробка і тестування мультимедійного навчального комплексу «Системи управління кольором»; створено організаційну, технологічну та схему динаміки переходів між слайдами проекту, а також розроблена ункціональна специфікація елементів. Також зроблено економічне обґрунтування проєкту та розрахована його собівартість та ціна.
Keywords: мультимедійний навчальний комплекс; навчальне видання