Процес забезпечення економічної безпеки підприємства - Полозова, Т. В.; Журавель, М. Ю. (Дніпропетровський національный університет, 2009)
Запропонований процес забезпечення економічної безпеки підприємства розглядати як послідовність ключових етапів: аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища, розробка концепції економічної безпеки, стратегічне планування, тактичне планування, оперативна реалізація запланованих дій, оцінка економічної безпеки підприємства за її функціональними складовими та загальна оцінка.
Keywords: економічна безпека підприємства; забезпечення економічної безпеки; функціональні складові економічної безпеки