Аналіз електромагнітної сумісності у бездротових локальних мережах - Дорошко, Р. С. (My University, 2020)
Розглянуто розширені функції роботи та варіанти організації, що доступні для бездротових локальних мереж. Досліджено основні механізми роботи мережа Wi-Fi на фізичному та канальному рівнях. Відзначено проблеми з якими стикаються розробники при побудові бездротових мереж та їх взаємодії одна з одною. Проведено аналіз проблем пов’язаних з електромагнітною сумісністю при роботі групи бездротових локальних мереж у приміщенні типу – офісна будівля. Запропонована методика аналізу ЕМС, що дозволить оптимізувати настроювання при впровадженні нової, або при модернізації існуючої локальної бездротової мережі.
Keywords: WLAN; точка доступу; бездротовий зв'язок; електромагнітна обстановка; електромагнітна сумісність; wi-fi