Дослідження процесів контролю якості взаємодії користувачів з веб-додатком інтернет-магазину - Мороз, М. Ю. (My University, 2021)
Об'єкт дослідження – процеси контролю якості взаємодії користувачів з веб- додатком інтернет-магазину. Предмет дослідження – засоби та методи взаємодії користувачів з веб- додатком інтернет-магазину. Мета дослідження – дослідити та розробити фреймворк для автоматизації взаємодії користувача з користувацьким інтерфейсом веб-додатку (UI Automation Framework). Результатом кваліфікаційної роботи є розроблений фреймворк автоматизованого тестування користувацького інтерфейсу.
Keywords: веб-додаток; стандарти якості; функціональне тестування; програмне забезпечення; забезпечення якості; фреймворк автоматизації користувацького інтерфейсу; селеніум; селеніум веб-драйвер