Дослідження застосування методів інтелектуального аналізу даних в інформаційній системі готелю - Ярмак, О. М. (My University, 2024)
Об'єктом досліждження є аналіз і застосування методів інтелектуального аналізу даних в інформаційній системі готелю. Предметом дослідження є аналіз існуючих варіантів покращення розробленої інформаційної системи для підтримки діяльності готелю на прикладі аналізу попиту серед кліентів. Мета роботи: використовуючи теоретичні та практичні навички, провести дослідження і аналіз попиту серед кліентів інформаційної системи готелю. Методи дослідження – класифікація та прогнозування, кластерний аналіз за допомогою Azure Machine Learning. Під час виконання роботи був проведений аналіз існуючих варіантів покращення існуючої інформаційної системи, що належить до діяльності готелю на прикладі аналізу попиту готелю серед клієнтів.
Keywords: діяльність готелю; попит готелю