Поліграфічна продукція в комп’ютерних іграх - Вовк, О. В.; Чорний, Д. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У сучасній ігровій промисловості друкована продукція стає невід'ємною частиною ігрового світу, граючи важливу роль у створенні атмосфери і додаючи глибину ігрового досвіду.
Keywords: реклама; комп’ютерна гра