Сучасні інноваційні підходи в навчальному процесі - Прилипко, С. М.; Іванов, С. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2014)
Статтю присвячено проблемі інноваційного підходу в навчальному процесі в сучасному суспільстві. У статті визначенні основні поняття стосовно особистісно орієнтованого та дистанційного навчання. Висвітлено головні та найважливіші умови подальшого розвитку інновацій у навчальному процесі. // The article is devoted to the problem of an innovative approach in the educational process in modern society. The article defines the basic concepts for personally oriented and distance learning. The main and most important conditions for further development of innovations in the educational process are highlighted.
Keywords: особистісно-орієнтоване навчання; дистанційна освіта; дистанційне навчання; personality-oriented training; distance education; distance learning