Недетермінований генератор рівномірно розподілених випадкових послідовностей - Торба, А. А.; Горбенко, І. Д.; Бобух, В. А.; Бобкова, А. А.; Єлаков, С. Г. (ХНУРЕ, 2012)
Недетермінований генератор рівномірно розподілених випадкових послідовностей належить до обчислювальної техніки, а саме до системи захисту інформації обчислювальних систем.
Keywords: недетермінований генератор; обчислювальна техніка; захист інформації