Інформаційно-аналітичне забезпечення системи управління якістю освіти - Бараненко, Р.; Сокол, Г.; Пустовойтов, П.; Захаров, Р. (My University, 2023)
У статті аналізується проблема інформаційно-аналітичного забезпечення системи управління якістю освіти. Метою статті є визначення ролі сучасних інформаційних технологій у процесі вдосконалення та модернізації системи освіти. Досліджено компоненти інформаційної системи управління якістю, яка визначається як сукупність взаємопов’язаних або взаємодіючих елементів організації для розробки політики та цілей, а також процесів досягнення цілей у сфері якості освіти. Доведено, що формалізована інформаційна система управління якістю освіти створює основу для планування, реалізації, моніторингу та вдосконалення діяльності з управління якістю освіти.
Управління в складних системах
Keywords: інформаційна система; інформаційні технології; якість освіти; управління якістю