Дослідження методів оцінювання ефективності функціонування ІС медичних центрів - Бухтіяров, Д. А. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи – забезпечити обґрунтований ефективний вибір інформаційної системи для медичного центру. Методи досліджень: аналіз методів оцінювання ефективності, прогнозування та системний аналіз роботи медичних інформаційних систем, оцінювання значущих показників. Новизна: комбінований метод оцінювання ефективності функціонування ІС для медичних центрів, що поєднує методи аналізу якості даних, методи оцінювання ефективності функціонування медичних інформаційних систем, потреб в автоматизації, економічної доцільності автоматизації робочих місць в медичному центрі. Теоретичні результати: розроблено комбінований метод оцінювання ефективності функціонування ІС для медичних центрів. Практичні результати: технологія дозволяє обґрунтовано обрати інформаційну систему для медичних центрів, враховуючи вимоги, автоматизацію та окупність інвестицій через комбінований метод оцінювання ефективності функціонування ІС для медичних центрів.
Keywords: комбінований метод; медична інформаційна система; медичний центр; метод оцінювання ефективності