Використання бездротової технології LoRa в системах передачі даних - Павличенко, В. М. (My University, 2025)
Мета роботи – досліження технології LoRa; її використання та впровадження в сучасних мержах передачі даних, визначення основних проблем під час впровадження та їх усунення. Починається робота із загальних відомостей про технології LoRa та огляду на основні характеристики технології. Далі розглядаються принципи впровадження технології з огляду на потреби. Розглядається технологія LoRa при впровадженні в концепцію Інтернет речей (IoT). Також приділяється увага використанню симуляторів для впровадження LoRa в мережах передачі даних, а саме FLoRa та LoRaSIM. Наостанок, розглядаються ключові проблеми технології та виклики при її впровадженні, їх классифікація та принципи подалання із мінімальними витратами.
Keywords: LoRa; інтернет речей; симулятори