Навігація та управління мобільним роботом - Бєлов, П. О.; Стеценко, К. В. (Харківський національний університет радіоелектроніки, 2022)
Розглядаються нові методи управління та навігації роботами, здатними до автономної поведінки в умовах недетермінованого робочого середовища.
Keywords: автономні мобільні роботи; система навігації; SLAM; нечітка логіка; лінгвістичні змінні; нечіткий логічний висновок