Роль ергономіки у створенні ефективних інтерфейсів - Вовк, О. В.; Чусь, В. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Сучасні технології стали невід'ємною частиною нашого життя, і ефективні інтерфейси користувача відіграють ключову роль у забезпеченні зручності та інтуїтивності взаємодії людини з цифровими пристроями та системами. Ергономіка, як наука про оптимізацію взаємодії людини з технічними системами, є важливим фактором у створенні таких інтерфейсів. Розуміння принципів ергономіки дозволяє розробникам створювати інтерфейси, які максимально відповідають потребам та можливостям користувачів, підвищуючи ефективність, продуктивність та задоволеність від використання.
Keywords: ергономіка; принципи ергономіки