Сковородинівська духовна спадщина - Книш, А. О. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі втілена спроба дослідження парадигми духовного мислення Григорія Сковороди, надання оцінки її актуальності в сучасності. Проведено аналіз впливу філософської спадщини Сковороди на духовний розвиток української нації.
Keywords: духовна спадщина; духовне мислення