Розробка платформи для управління та пошуку онлайн курсів - Гринишина, С. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – створення інтегрованої платформи для управління та пошуку онлайн курсів. Метод дослідження – аналіз існуючих платформ для навчання, вивчення потреб користувачів, розробку та впровадження функціональності платформи, а також тестування та вдосконалення програмного продукту. Платформи для онлайн навчання стають все більш популярними у світі сучасних технологій. Завдяки їм користувачі можуть здобувати нові знання у будь-який час і в будь-якому місці за допомогою інтернету. Тому розробка ефективної та зручної платформи для управління онлайн курсами стає актуальною задачею. У роботі проведено огляд існуючих платформ для навчання, визначено основні вимоги до нової платформи та розроблено концепцію її реалізації. Надана можливість користувачам знаходити, вибирати та управляти онлайн курсами шляхом інтеграції різноманітних функцій, таких як пошук, редагування профілю, оцінювання курсів тощо. Результатом цього дослідження є створення платформи, яка не лише дозволяє знайти та обрати курси відповідно до індивідуальних потреб користувачів, але й сприяє їхньому зручному управлінню.
Keywords: управління онлайн курсами; пошук онлайн курсів; платформи для навчання