До питання послідовності прийняття рішень з удосконалення зовнішньоекономічної діяльності підприємства - Кириченко, Ю. В. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Наукова робота присвячена дослідженню послідовності прийняття рішень з удосконалення зовнішньоекономічної діяльності. Правильне управлінське рішення – запорука ефективної діяльності будь-якого підприємства в усіх сферах діяльності і зовнішньоекономічна не є винятком. Автор проаналізував теоретичні основи прийняття управлінського рішення та зробив відповідні висновки. // The scientific work is devoted to the study of the decision-making consistency on the foreign economic activity improvement. The right management decision – is the key to any effective enterprise activity in all activity spheres and foreign economic is not an exception. The author has analyzed the theoretical bases of managerial decision-making and made the relevant conclusions.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; форми зовнішньоекономічної діяльності; управлінське рішення; методи прийняття управлінського рішення; послідовність прийняття рішень; foreign economic activity; foreign economic activity forms; managerial decision; methods of making managerial decision; decision-making consistency