Спосіб мережної обробки інформації (50595) - Обод, І. І.; Заволодько, Г. Е.; Охрименко, М. Ю. (My University, 2010)
Спосіб мережної обробки інформації, який полягає в тому, що за допомогою систем спостереження, включених до мережі, приймають, оброблять та виявляють інформаційні сигнали, на основі міжперіодної обробки інформаційних сигналів проводять первинну обробку інформації, на основі міжоглядової обробки координатної інформації проводять вторинну обробку інформації, формують єдину шкалу часу мережі систем спостереження, позначають часом результати вторинної обробки інформації кожної системи спостереження та передають результати вторинної обробки інформації у центр мережної обробки інформації, який відрізняється тим, що у центрі мережної обробки інформації, на основі часу отримання результатів вторинної обробки окремих систем спостереження, прогнозують вектор стану повітряного об'єкта, за яким спостерігають, на цей час, проводять вагову обробку прийнятої інформації від систем спостереження та прогнозованого вектора стану повітряного об'єкта і на основі цього формують результуючу інформацію супроводу повітряного об'єкта, яку видають користувачам.
Method for network information processing (50595)
Способ сетевой обработки информации (50595)
Keywords: спосіб обробки інформації; повітряний об’єкт; радіолокація