Інформаційна система обліку путівок туристичного агентства - Гребеннік, І. В.; Єрошенко, С. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є аналіз інформаційної системи обліку путівок туристичного агентства, яка дозволяє покращити процес продажу турів. В доповіді наводяться результати розробки системи на етапі аналізу і проектування для бізнес-процесу обліку путівок, що охоплює такі процеси як розміщення інформації про тури, створення і обробка заявки, оформлення путівки, обробка і контроль її виконання, створення документів та створення звітів на основі про даних турів.
Keywords: процес продажу турів; облік путівок