Дослідження несиметричних криптографічних алгоритмів в умовах використання квантових комп’ютерів. Дискретний логарифм - Максутов, Д. С. (My University, 2019)
У результаті роботи були дослідженні переваги та недоліки квантових обчислень, дискретний квантовий алгоритм Шора для пошуку дискретного логарифму та його не квантові аналоги
Keywords: квантовий компьютер; квантовий алгоритм; дискретний алгоритм шора; квантовий паралелізм; q#; дискретний логарифм