Словник термінів у сфері штучного інтелекту - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Метою цього словника є адаптація та визначення основної технічної й юридичної термінології у сфері ШІ для використання в професійній спільноті, технічній і юридичній документації й нормотворчому процесі в Україні. Враховуючи швидкість розвитку ШІ, запропонований словник не є всеохопним та вичерпним. Хоча деякі з наведених термінів можуть стосуватися інших галузей, цей словник подає їх лише в контексті ШІ.
Keywords: словник; термін ШІ; словник термінів