Фізико-математична та технічна освіта - міждисциплінарні та практичні підходи - Пятайкіна, М. І.; Стрілкова, Т. О. (КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2025)
Сучасна система технічної та фізико-математичної освіти України ґрунтується на конвергенції наукових досягнень в галузі нано-, біо- та інформаційних технологій. Такий підхід забезпечує не тільки підґрунтям для підготовки висококваліфікованих фахівців, а і є підґрунтям для формування змістовності STEM-освіти
Keywords: фізико-математична освіта; технічна освіта; кейс-метод; інформаційні технології в навчанні; якість освіти