Спосіб ідентифікації повітряних об'єктів за ознакою "свій-чужий" - Свид, І. В.; Обод, І. І.; Семенець, В. В.; Мальцев, О. С.; Зубков, О. В. (My University, 2022)
Корисна модель належить до області систем вторинної локації і може бути використана в системах ідентифікації повітряних об'єктів за ознакою "свій-чужий".
Keywords: система вторинної локації; система ідентифікації; повітряні об'єкти; "свій-чужий"