Структура та показники якості інформаційного забезпечення споживачів системами спостереження повітряного простору - Обод, І. І.; Заволодько, Г. Е. (Системи обробки інформації, 2011)
У статті наводяться структура та показники якості інформаційного забезпечення споживачів сполученими системами спостереження повітряного простору. Показано, що інтегральним показником якості інформаційного забезпечення споживачів може бути ймовірність інформаційного забезпечення, яка є складовою ймовірностей виявлення повітряних об’єктів, виміру координат, поєднання інформації всіх каналів сполученої системи спостереження при формуванні формуляру повітряного об’єкту та імовірністю виявлення істинної траєкторії.
Keywords: інформаційне забезпечення; системи спостереження; інтегральний показник якості