Питання ліцензування діяльності у сфері телекомунікацій - Денисова, Р. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2016)
Розглянуто правове регулювання та проблеми ліцензування у сфері телекомунікацій. У ході аналізу було опрацьовано основну нормативну базу, що регулює ліцензування у сфері телекомунікацій, подано її загальну характеристику. Проаналізовано досвід країн Євросоюзу. // The legal regulation and problems of telecommunications licensing are considered. During the analysis, a major regulatory framework regulating licensing in the field of telecommunications has been processed, its general characteristics was presented. The experience of the European Union's experience is analyzed.
Keywords: ліцензування; телекомунікації; Євросоюз; licensing; telecommunications; European Union