Розробка програмного засобу для класифікації об’єктів на зображеннях - Кушнір, І. І. (My University, 2022)
Об’єктом роботи є процес обробки зображень для контекстної інтерпретації в системах технічного зору. Метою роботи є отримання й обробка фото та відеоматеріалу, для виділення облич та зіставлення їх з наявною базою даних. Робота присвячена застосуванню нейромережі на архітектурі ResNet з відповідними налаштуваннями для детектування та розпізнавання обличчя людини у відеопотоці з доповненою реальністю.
Keywords: класифікація об'єктів; пернетворення Хафа; перетворення Радона; алгоритми машинного навчання; верогідністні алгоритми; моделі штучного інтелекту; обробка даних; цільові функції