Дослідження сучасних засобів обробки природних мов - Мачула, О. В. (My University, 2020)
Метою роботи є дослідження, аналіз та реалізація методів класифікації статистичних ознак тексту, класифікація текстів, що належать різним авторам, і дослідження динаміки точності класифікації залежно від довжини текстових фрагментів. Завдання вирішувалася в програмному середовищі Jupyter Notebook дистрибутива Anaconda, який дозволяє відразу встановити Python і необхідні бібліотеки.
Keywords: машинного навчання; аналіз даних; обробка природного мови; токенізація; кластеризація