Підвищення ефективності технології плоскої точки для виготовлення фото полімерних флексографських форм - Чеботарьова, І. Б.; Манаков, В. П.; Губін, Р. І. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
У даній роботі виконано дослідження можливостей технології виготовлення фотополімерних флексографських форм за цифровою технологією з плоскою точкою Flat Top Dots, а також способи підвищення ефективності даної технології за допомогою використання різних технологій растрування і нових фотополімерів.
Keywords: друк; флексографська форма