Основи комбінаторного аналізу - Белоус, Н. В.; Дудар, З. В.; Лєсна, Н. С.; Шубін, І. Ю. (ХТУРЕ, 1999)
Розглядаються основні поняття комбінаторного аналізу, зв'язок комбінаторики з іншими галузями дискретної математики, наведені приклади розв'язання типових задач за допомогою комбінаторних методів.
Keywords: комбінаторний аналіз; навчальний посібник